Workshop: Creatief met beton - de basis

€ 55,00

Workshop: Creatief met beton - de basis

€ 55,00

Beton blijft nog steeds aanwezig in de interieur trends. Het leukste is dat je met weinig materiaal gewoon helemaal zelf aan de slag kan!
Tijdens deze workshop maak je kennis met 2 soorten beton: gietbeton en kneedbeton. De 1e avond maken we het beton en gieten/kneden we het in zijn vorm. De volgende keer gebeurt de afwerking van de werkstukken.
Let op! De workshop is verspreid over 2 momenten aangezien het beton tussentijds moet drogen.

Neem gerust contact op voor prijzen.

Workshop: Foto op hout

€ 45,00

Workshop: Foto op hout

€ 45,00
De meeste onder ons trekken wekelijks flink wat foto's maar doen er uiteindelijk weinig mee. Hoog tijd om daar verandering in te brengen en één van die herinneringen te vereeuwigen! Je transfereert een eigen foto op een houten ondergrond en maakt zo een uniek (decoratie)stuk waar je terecht trots op kan zijn!
 
Let op! Deze workshop werkt verslavend ;-)
 
Neem gerust contact op voor meer info en gerichte prijzen

 

Workshop: Juweeltjes in beton

€ 40,00

Workshop: Juweeltjes in beton

€ 40,00

Ben je op zoek naar een originele activiteit? Boek dan deze workshop "Juweeltjes met beton"!
Juweeltjes worden vaak gezien als de finishing touch van je outfit. Ga voor opvallend en stoer met deze juweeltjes met beton! Wedden dat je geen 2e paar van je oorbellen vindt?!

Beton was lange tijd iets van de industrie. Een aantal jaren terug kreeg beton echter ook een upgrade toen creatief beton op de markt kwam. Daarmee kan je zelf de stoerste decoratie maken.

Wel, nu kan je nog nét een stapje verder gaan door beton ook aan je dagelijkse outfit toe te voegen! Ga voor stoer en origineel! En nee, juweeltjes met beton zijn helemaal niet zwaar door de speciale beton die gebruikt wordt.

Dus... durf jij de uitdaging aan?

Neem gerust contact op voor meer info en gerichte prijzen.

Uitverkocht

Workshop: Etsen @ Atelier Peeps 26/10

€ 35,00
Uitverkocht

Workshop: Etsen @ Atelier Peeps 26/10

€ 35,00

Etsen is een heel eenvoudige manier om unieke geschenken met oa glas te creëren. Mits een beetje oefening is deze techniek voor iedereen haalbaar. En net daarom zijn wij er zo'n fan van! Maak zelf de leukste creaties en schenk ze weg voor een housewarming, verjaardag, huwelijk,... In navolging van de Covid 19 maatregelen, krijgt iedereen een individueel pakket met de benodigdheden dat op voorhand wordt klaar gemaakt. Iedereen wordt verwacht een mondmasker te dragen.

Prijs voor deze workshop is 35€, alles inbegrepen. De workshop gaat enkel door mits een minimum van 5 inschrijvingen.

De workshop gaat door in Atelier Peeps (Mariakerke) op maandag 26/10 van 19u30-21u.

Kinderworkshops

€ 15,00

Kinderworkshops

€ 15,00

Kinderen zijn van nature nog heel creatief. Ze worden nog niet geremd door hun gedachten en kunnen dus heerlijk creatief experimenteren.

Ben je op zoek naar een geschikte (thema)activiteit om je feestje op te leuken? Neem vrijblijvend contact op. Ik werk ook thema's op vraag uit!