Hieronder vind je de reeds geplande workshops. Wil je graag een workshop privé organiseren of heb je zelf een leuk voorstel?

Wil je graag samenwerken? Geef me dan gerust een seintje!

Binnenkort komt de meest gezellige periode van het jaar er weer aan. Pak dit jaar uit met een uniek, handgemaakt decoratiestuk! We gaan aan de slag met een speciaal soort klei en maken samen een winters tafereel. Prijs voor deze workshop is 48€, alle materiaal (en een hapje en een drankje) inbegrepen. Kosteloos annuleren kan tot een week voordien. Nadien wordt geen inschrijvingsgeld terug gegeven maar je kan wel iemand in jouw plaats sturen.

Binnenkort komt de meest gezellige periode van het jaar er weer aan. Pak dit jaar uit met een uniek, handgemaakt decoratiestuk! We gaan aan de slag met een speciaal soort klei en maken samen een winters tafereel. Prijs voor deze workshop is 48€, alle materiaal (en een hapje en een drankje) inbegrepen. Kosteloos annuleren kan tot een week voordien. Nadien wordt geen inschrijvingsgeld terug gegeven maar je kan wel iemand in jouw plaats sturen.Deze workshop gaat door bij Crea'faire, Sint-Pietersstraat 110 8880 Ledegem.

 

Handlettering is hip en happening. En terecht want het is een leuke manier om aan kaartjes, uitnodigingen, wensen je eigen persoonlijke toets te geven. Bij handlettering gaan we letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie en aangevuld met (kleine) illustraties. Een échte uitlaatklep voor creatievelingen en ideaal voor wie deze kerst wil uitpakken met zijn handgemaakte (en dus unieke) kaartjes! Schrijf je dus snel in voor deze leuke workshop. Je gaat naar huis met een leuke goodiebag en tonnen inspiratie! Prijs is 45€, alle materiaal inbegrepen. Kosteloos annuleren kan tot 5 dagen op voorhand, nadien wordt geen geld terug gegeven maar je kan wel iemand in jouw plaats sturen. Deze workshop gaat door in Framalo, 7e Geniestraat 4a in Houthulst.