Hieronder vind je de reeds geplande workshops. Wil je graag een workshop privé organiseren of heb je zelf een leuk voorstel?

Wil je graag samenwerken? Geef me dan gerust een seintje!

De lente is in het land! Tijd om wat kleur binnen te halen.
Ga samen met je sloeber aan de slag om de mooiste voorjaarsdecoratie te maken.
Deze workshop is bedoeld om wat quality-time met je (klein) kind door te brengen en ondertussen creatief bezig te zijn.

Workshop gaat door in Framalo op 4 april van 14u-16u. Prijs is 30€/koppel, hapje en drankje inbegrepen. Je dient wel zelf een glazen bokaaltje van zo'n 10 à 15 cm hoog mee te brengen.

Beton blijft nog steeds aanwezig in de interieur trends. Het leukste is dat je met weinig materiaal gewoon helemaal zelf aan de slag kan!

Tijdens deze workshop maak je kennis met 2 soorten beton: gietbeton en kneedbeton. De 1e avond (19 maart) maken we het beton en gieten/kneden we het in zijn vorm. De volgende keer (26 maart) gebeurt de afwerking van de werkstukken.

Let op! De workshop is verspreid over 2 momenten aangezien het beton tussentijds moet drogen. Je beste kledij laat je beter in de kast hangen voor deze workshop 😉

Deelnemen kost 55 euro voor de 2 avonden samen.
Deze prijs is inclusief alle materiaal.
Zelf mee te brengen: mengkom en menglepel. Hou er rekening mee dat je die achteraf mogelijks niet meer kunt gebruiken.

Terrariums zijn kleine ecosystemen in een glazen bokaal. Een fascinerende miniwereld, die leeft, ademt en voortdurend verandert. Je leert hoe een terrarium werkt, welke planten je kan gebruiken en hoe je je terrarium in goede conditie houdt. Eens je de basis onder knie hebt gaan we aan de slag en creëer je je eigen ecosysteem.

Deze workshop gaat door op 13 maart en duurt ongeveer 2 uur van 19u30-21u30. Prijs is 55€.
In de prijs is alle materiaal inbegrepen, alsook een extra pakketje met basismateriaal om thuis nog een terrarium te maken.
De workshop is toegankelijk voor iedereen, voorkennis is niet nodig! Flor van Potaarde begeleidt je door het hele proces.

Schrijf je dus snel in voor deze superleuke workshop want er kunnen maximaal 10 personen deelnemen!